Steinerbarnehagene vant Barne- og ungdomsprisen under utdelingen av MATPRISEN 2019!

HURRA! Steinerbarnehagene vant  pris for sitt fokus på matlaging og bærekraftig måltid!!!

Vinnere av matprisen 2019

Barne- og ungdomsprisen: Steinerbarnehageforbundet
Bare bok gjør ingen klok. Vi lærer best gjennom å gjøre, prøve og feile. Årets vinner lar barn lære om mat på egne premisser. De lar barnas sanser, lek og nysgjerrighet styre – da er det enklere å forstå og undre seg over sammenhengen mellom kumøkk og kløver, kål og kraft, og blomster og bier! For årets vinner er det bærekraftig måltidet det bærende elementet i opplæringen og har vært det i lange tider.

Matprisen er et årlig arrangement for alle som er opptatt av bærekraftig mat og drikke.
Matprisen feirer de flinkeste menneskene i matbransjen i Norge. Matprisen kan gå til bonden så vel som til kokken, til store som små, private eller offentlige aktører, bedrifter og personer.
Til grunn for Matprisen ligger konseptet «Et bærekraftig måltid», og gjennom seminar og prisutdeling hedres enkeltmennesker og virksomheter som bryr seg. Mennesker som setter økologi og bærekraft i fokus, og som bidrar til at det serveres flere bærekraftige måltider.

Velkommen til nytt barnehageår!

Et nytt barnehageår er i gang, – med spennende dager for både nye og «gamle» barn og foreldre.
Noen av de nye barna har begynt allerede, og flere nye kommer til senere i august og utover høsten.
Noen av barna fra Maria Gullsko og Solgull har flyttet over på stor avdeling, og de eldste barna begynner på skolen på mandag.
Mye nytt og spennende!

Hjertelig velkommen til alle sammen!

ÅPEN DAG I BARNEHAGEN

Torsdag 14. februar blir det åpen dag i barnehagen fra kl. 9.30 – 11.30 på formiddagen, og fra kl. 17 – 19 på ettermiddagen.
Da er dere hjertelig velkommen innom for en titt og en prat!

Vi minner om at fristen for å søke barnehageplass fra høsten 2019 er 1. mars.

Velkommen!

Nytt bygg!

Nå starter arbeidet med å oppføre vårt nye barnehagebygg.
Dette bygget skal erstatte de midlertidige lokalene til avdeling «Veslestua» og skal ha plass til 18 barn over 3 år.

Det blir et bygg på cirka 125 kvadratmeter som skal oppføres like syd for avdeling «Veslemøy», inntil gjerdet mot Steinerskolen i øst.
Etter planen skal bygget være klart for innflytting rundt 1. desember 2018.

Vi gleder oss til innflytting i november/desember!