Historie

Steinerbarnehagen ble startet i 1980 på Alm gård i Stange av en gruppe ivrige foreldre som ønsket Steinerskole /- barnehage på Hedemarken.  Året etter startet Steinerskolen opp med sin første klasse. Siden har både skolen og barnehagen vokst og flyttet til egen tomt i Sandvika.
Det første barnehagebygget på tomta ble oppført i 1989 (avdelingen Bamse Brakar). I 1997 bygget vi på en avdeling (Mikkel Rev). Høsten 2000 ble det dannet en egen stiftelse som eier og driver barnehagen, og høsten 2005 sto enda et nytt barnehagebygg ferdig på den flotte tomta. Der holder de to småbarnsavdelingene til: Maria Gullsko og Solgull.

I 2011 bygget vi på for å få større og bedre garderober i Bamse Brakar og Mikkel Rev. Vi har også bygget ny “vognstall” i Maria Gullsko for å få plass til alle barnevognene. Så nå er alle avdelingene rustet opp og har fått gode og hensiktsmessige lokaler.

Våren 2012 ble uteområdet ferdigstilt etter utbyggingen, – med ny kjøkkenhage, frukttrær og bærbusker i tillegg til lekeområdene.

Høsten 2015 utvidet vi med enda en avdeling for 10 barn i alderen 3-5 år. Denne avdelingen har fått navnet Veslestua, og flyttet inn i den ombygde underetasjen i det ene barnehagebygget.

Samtidig tok vi opp igjen Veslemøy-navnet, og døpte om avd. Mikkel Rev til Veslemøy!

Veslemøy var den første avdelingen vi startet på Alm Østre i 1980. Og nå henter vi frem dette navnet igjen.

Avdelingen Bamse Brakar etter utbyggingen

Kommentarer er stengt.